Over ons

Afhaal functie is uitgeschakeld i.v.m. Corona protocol!!

Wij staan garant voor verlichting van hoge kwaliteit voor zowel de professionele als de particuliere markt. U heeft de keuze uit een grote collectie verlichting waaronder hang- en staande armaturen, inbouwspots, wandverlichting, verlichting op rail, led verlichting en buitenlampen, maar ook de lichtbronnen van Philips en Osram o.g.

Maar nu leveren nu ook overige technische materialen zoals beveiliging-systemen en componenten, datanetwerk, bekabeling en nog vele andere technische goederen kijk gerust rond.

Wij hebben geen showroom en verkopen enkel via het internet.
Bezoek aan ons kantoor kan alleen op afspraak, dus gaarne vooraf even bellen of er iemand aanwezig is. En i.v.m. het Corona virus ontvangen wij op dit moment geen klanten!

WINKEL INFORMATIE

Vennestraat 11-U
2161 LE LISSE
tel: +31 (0)252-222000
tel: +31 (0)252-222232
fax: +31 (0)252-229999
info@lightsonline.nl
KvK nummer 28086836  – BTW: NL002061328B50

VAKANTIE / GESLOTEN

Zaterdag en zondag – gesloten
Koningsdag – gesloten
1e en 2e kerstdag – gesloten
Nieuwjaarsdag

VERZENDING OF AFHALEN

Wij versturen per Post NL. De meeste bestellingen gaan per pakket.  De minimale kosten voor een verzending zijn 7,50 alleen boven €121,- is de verzendig gratis.

Afhaal functie is uitgeschakeld i.v.m. Corona protocol!! Dus bezoek is niet mogelijk!!
U kunt uw bestelling in de webshop ook bij ons afhalen, vink afhalen aan bij de bestelling. U kunt uw bestelling online betalen of contant bij de afhaalbalie. Neemt u alstublieft dan wel gepast geld mee, want er is geen pinapparaat aanwezig bij ons.

Bij verzendingen buiten Nederland moeten we helaas andere tarieven rekenen voor de verzending van pakketten.Wilt u iets afhalen afhalen bij ons en heeft u dat aangevinkt bij uw bestelling, neem dan eerst even contact op voordat het pakket komt halen, wij zijn niet altijd aanwezig dit i.v.m privé redenen onze excuses hiervoor.

BETALEN

Betalen kan via Ideal of per bankoverschrijving.
Als u wilt afhalen kan het ook contant gelieve het wel gepast mee te nemen.

RETOUNEREN

Voor het verzenden van het pakket gebruiken wij PostNL
Retourneren kan als het pakket geheel in onbeschadigde staat en helemaal compleet is en dan wel binnen 15 dagen na ontvangst. Zie ook onze algemene voorwaarden.