Menu

Lightsonline
Vennestraat 11-U
2161 LE LISSE

Hierna te noemen: Lightsonline

1 Definities

1 In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Lightsonline: de gebruiker van de algemene voorwaarden;
De consument: een wederpartij die een natuurlijke persoon is en niet handelt in de uitoefening van een bedrijf of beroep;
Overeenkomst: de overeenkomst tussen Lightsonline en de consument;
De consumentenkoop: de overeenkomst tot koop en verkoop met betrekking tot een roerende zaak, die wordt gesloten door een verkoper die handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf, en een de consument, natuurlijk persoon, die niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf.

Op al onze diensten, gepubliceerde producten en prijzen hanteert Lightsonline de Nederlandse Wet- en Regelgeving. Deze overeenkomst is geldig voor elke bestelling en voor alle producten, geleverd of te leveren door Lightsonline . Gaat U niet akkoord met deze overeenkomst dan dient u dit binnen 8 dagen na aankoop kenbaar te maken en het product terug te sturen in de originele ongeopende verpakking. U ontvangt dan het aankoop bedrag terug minus gemaakte en te maken kosten, zoals bijvoorbeeld de verzendkosten.

2. Prijzen en betaling
Al onze prijzen zijn in EURO, inclusief BTW en exclusief administratie- en verzendkosten, tenzij anders vermeld. Alle genoemde prijzen gelden onder voorbehoud. Goederen worden niet geleverd voordat het totaalbedrag van de bestelling (inclusief administratie-, verzendkosten en belastingen) door ons is ontvangen.

3. Bestellen
Bestellingen kunnen alleen via de webshop geplaatst worden. Niet per telefoon, niet per email, niet per fax. Dit is om misverstanden te voorkomen. Komt u er niet uit, dan helpen wij u graag per telefoon, maar nogmaals – bestellingen alleen via de webshop! 

4. Verzenden van bestellingen
Het verzenden van alle bestellingen van Lightsonline naar u, wordt door Lightsonline verzorgd. Nadat uw betaling door Lightsonline is ontvangen en indien het product voorradig is, zal uw bestelling binnen 3 werkdagen worden verzonden. Als een product niet op voorraad is, of bij leveringen buiten Nederland, kan de levertijd langer zijn dan 5 werkdagen. In het uitzonderlijke geval dat wij een product niet binnen 30 dagen kunnen leveren, overleggen wij met u of de bestelling wilt aanhouden of annuleren. Als u eerder wilt annuleren, neem dan even contact op. Bij annuleren ontvangt u het aankoopbedrag binnen 7 dagen retour. Wij brengen kosten in rekening voor verzending met PostNL binnen Nederland namelijk € 7,50 incl. Btw. Voor verzendingen buiten Nederland hanteren wij andere tarieven. (voor orders onder de €121 incl. Btw worden deze verzendkosten in rekening gebracht)

5. Retourneren
U mag zonder opgave van reden producten retourneren aan Lightsonline binnen 15 werkdagen na ontvangst van het product. U ontvangt dan het aankoopbedrag binnen 7 dagen retour. Vermeld bij retouren DUIDELIJK uw naam en adres EN factuurnummer of bestelnummer. Vermeld ook uw bankrekeningnummer! Maak er in geen onbekend pakket van. Als het product direct bij levering defect blijkt te zijn, en u meldt dit binnen 8 dagen en stuurt het product direct terug, dan ontvangt u binnen maximaal 14 dagen een nieuw exemplaar. Als er echter door Lightsonline geen defect aan het geretourneerde product geconstateerd wordt, kunnen wij opnieuw administratie- en verzendkosten in rekening brengen. U bent zelf verantwoordelijk voor de producten totdat Lightsonline ze van u heeft ontvangen, producten moeten ons in dezelfde staat bereiken als u ze heeft ontvangen, inclusief alle toebehoren zoals kabels, lampen, gebruiksaanwijzingen en de originele verpakking. Niet of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd en retourzendingen die niet compleet zijn worden niet, of slechts gedeeltelijk vergoed.

6. Annuleren
Voordat een bestelling door Lightsonline verstuurd is kunt u de bestelling via email of het contactformulier annuleren. Indien wij de betaling voor uw bestelling nog niet ontvangen hebben, is de annulering altijd kosteloos. Indien producten echter speciaal door Lightsonline voor u besteld zijn dan kan er een restocking fee worden berekent. 
Vergeet niet uw rekeningnummer en het bestelnummer te vermelden in uw email. Terugbetaling van uw annulering ontvangt u binnen 7 dagen.

7. Garantie
Lightsonline geeft 1 jaar garantie op alle geleverde producten, uitgezonderd situaties waaruit blijkt dat er sprake is van ongeoorloofd gebruik. Heeft u problemen met een produkt en lukt het ook niet met de hulp van onze support afdeling hier een oplossing te vinden, dan kunt u het geheel naar ons toesturen en zal Lightsonline al het mogelijke doen de problemen voor u op te lossen. De kosten van retour verzending kunnen wij in rekening brengen. Als u aanspraak wilt maken op garantie, neem dan eerst even contact met ons op. Stuur het defecte product pas op nadat u van ons een bevestiging heeft gekregen!

Veel shop plezier toegewenst

Back to top
X